Llvkracht is in de eerste plaats een coachingspraktijk gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Hier worden zowel kinderen, jongeren en volwassenen begeleid. Dit gebeurt aan de hand van o.a. psycho-educatie, mindset, inzicht in executieve vaardigheden, inzicht in jezelf, assertiviteitstraining, leren leren, ….

Daarnaast kan je hier ook terecht voor Rots en Water training en studie ondersteuning/begeleiding.

 

Enkele reacties:

Joke stelt precies altijd de juiste vragen aan mij. Daardoor kan ik benoemen wat er in mijn hoofd omgaat. Wat Joke mij zegt dringt heel diep door en blijft me ook bij. Vroeger als ik een probleem had dan dacht ik een beetje cynisch: “oké, het is zo fijn voor mij”. Dankzij haar weet ik dat het anders kan zijn, kan ik beter doelen stellen en ben ik gemotiveerd om die te bereiken. En haar humor is top!
(meisje van 13 jaar)

Ge doet da goe Joke! Nu al eeuwig dankbaar voor wat je voor onze zoon en ons gezin betekent! Dankzij jou hebben we nu een kind dat heeft geleerd dat hij fouten mag/moet maken om beter te worden. Hij durft nu ook dingen uit te proberen waar hij er vroeger rotsvast van overtuigd was dat hij het toch niet zou kunnen. Ook wij kunnen steeds bij jou terecht voor goede raad. Dankzij jouw kennis en ervaring hebben we ook op schoolgebied een grote stap vooruit gezet;-)
WDJ

Vooral de Mindsettraining heeft heel veel veranderd voor ons en onze zoon.
Zijn verwachtingen en beelden, bijvoorbeeld omtrent sociale contacten, zijn realistischer geworden. Hij kreeg inzicht in zijn hoogbegaafdheid en hooggevoeligheid en leerde beter omgaan met zijn emoties.
Het ging ook makkelijker om taken en huiswerk aan te pakken.
Maarten en Maia

Ik zat soms met de handen in mijn haar, zelf coach zijnde…alle pogingen tot begeleiding bij professionals hielpen mijn dochter van 12 niet vooruit. Door haar “praatvaardigheid” slaagde ze er als geen ander in de coach om de tuin te leiden.
Tot we bij Joke terecht kwamen. Joke benoemt wat leeft en pakt de zaken aan op een manier die heel dicht aansluit bij wie mijn dochter is. En dit alles vanuit zachtheid en veiligheid. Na een sessie komt ze altijd vrolijk terug. En ik merk echt dat ze stap voor stap dichter bij zichzelf komt.
Katrien Bartholomeeussen